صنية فراخ بالبطاطس والروز مارى

صنية فراخ بالبطاطس والروز مارى






المقادير:

- فرخة مقطعة الى نصفين او 4.

- معلقتين مستردة.

-معلقتين عصير ليمون.

- معلقة بشر ليمون.

- بصل مبشورة.

-جوزة الطيب.

- ملح - فلفل.

-روز مارى طازج او مجفف.

- بطاطس.


الطريقة:

يتم خلط المستردة وعصير الليمون والبشر الليمون والروز مارى والبصل والبهارات وتوضع التتبيلة تحت الجلد بالفراخ وتترك لمدة كافية.

-يتم تقطيع البطاطس  الي اصابع سميكة .

- توضع الفراخ بصنية ونضع فوقها البطاطس والباقى من الخلطة وقليل من الماء ومعلقة سمن او زيت.

- تدخل الفرن لمدة ربع ساعة على نار عالية ثم تغطى بورق الالمونيوم وتترك على نار هادئة حتى النضج.

0 comments:

Download: Fast, Fun, Awesome