فراخ بالجبنة والرومى المدخن


فراخ بالجبنة والرومى المدخن



المقادير:

صدور فراخ مخليه.

رومى مدخن.

جبنة موزاريلا.

ملح.

فلفل.

بهارات فراخ.

ثوم بودرة.

بصله مفرومة.

الطريقة:

- تضاف التوابل والبصل للفراخ وتترك لمده ساعتين .

- تحمر الفراخ فى طاسة ساخنة لدة 3 دقائق من كل جانب.

- ترص شرائح الدجاج فى صنية ويوضع على كل قطعة شريحة من الرومى المدخن ثم تغطى بالجبنه الموزاريلا.

- تدخل الفرن ألى ان يحمر الوجه وتقدم مع المكرونة والبطاطس.

 


0 comments:

Download: Fast, Fun, Awesome